Chiftele cu fulgi de ardei

Printeaza

Chiftele cu fulgi de ardei din: carne, pesmet, lapte, ceapa, unt, fulgi de ardei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele cu fulgi de ardei

  • 4 linguri pesmet
  • 4 linguri lapte
  • 250 g carne de porc tocată
  • 250 g carne de vită tocată
  • 3 linguri ceapa rasă
  • un ou
  • sare
  • piper
  • 3-4 g fulgi de ardei
  • 2 linguri unt pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Pesmetul se pune într-un castron, se toarnă laptele şi se lasă 5 minute să absoarbă. Se adaugă carnea, ceapa rasă, oul, sare, fulgii de ardei şi piperul.

Se amestecă bine şi cu mâinile umezite se modelează 25-30 de chiftele. Se rumenesc în unt topit şi se servesc cu piure de cartofi şi dulceaţă, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.