Chec pufos cu fructe

Printeaza

Chec pufos cu fructe din: oua, zahar, fructe, faina, praf de copt.

Ingrediente:Chec pufos cu fructe

  • 300 g mix de fructe deshidratate şi sâmburi (stafide, prune, merişoare, caise, fistic, migdale, nuci)
  • 2 ouă
  • 6 linguri zahăr
  • 6 linguri făină
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare

 

Mod de preparare:

Taie fructele şi sâmburii în bucăţi mici, apoi amestecă-le bine. Adaugă peste fructe ouăle bătute, un praf de sare, praful de copt, făina şi zahărul. Amestecă totul foarte bine, până se omogenizează.

Tapetează o tavă cu hârtie de copt şi toarnă compoziţia în ea.

Coace checul în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 40-45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.