Cartofi umpluti cu masline

Printeaza

Cartofi umpluti cu masline

Ingrediente:Cartofi umpluti cu masline

  • 6 cartofi potriviţi
  • 3 linguri margarină vegetală
  • 3 linguri măsine
  • piper
  • 1 lingură pătrunjel verde tocat

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă, îi tai în două şi îi coci la cuptor într-o cratiţă. Ii scobeşti la mijloc, iar miezul îl amesteci cu măslinele fără sâmburi, 2 linguri de margarină, piper şi pătrunjel.

Cu această pastă umpli cartofii, îi pui într-o tavă bine unsă cu margarină şi îi ţii la cuptor până se rumenesc. Ii serveşti fierbinţi, presăraţi cu pătrunjel verde tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.