Cartofi umpluti cu carne tocata
PrinteazaO reteta delicioasa de cartofi umpluti cu:chifla, carne tocata, ceapa, cascaval, ou, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 8-10 cartofi
- 1 chiflă
- 250 g carne tocată
- 1 ceapă potrivită
- 100 g caşcaval
- 1 ou
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli cartofii şi îi fierbi în coajă. După ce s-au fiert şi s-au răcit, îi cureţi şi îi tai la ambele capete. Cu 1 linguriţă le scobeşti miezul astfel încât cartofii să poată fi umpluţi.
Inmoi chifla în apă, o storci şi o treci prin maşina de tocat împreună cu carnea de porc. Sărezi, piperezi şi amesteci cu ceapa care a fost călită în ulei. Adaugi şi oul. Vei obţine o pastă cu care umpli cartofii.
După ce ai terminat de umplut toţi cartofii, îi aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi îi pui în cuptorul încins pentru 30 de minute. Serveşti cartofii cu caşcaval ras.
Cartofi umpluti cu carne tocata
Pofta buna!