Cartofi noi copti la cuptor

Printeaza

Cartofi noi copti la cuptor din: cartofi, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente: Cartofi noi copti la cuptor

  • 2 kg cartofi noi
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 lingurițe sare
  • sare și piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Spălați cartofii si adaugati intr-o oala. Acoperiti cu apa, adaugati 2 lingurite sare si fierbeti 25-30 de minute.

Scurgeti si uscati. Zdrobiti usor si asezati pe o foaie de copt intr-o tava. Se stropesc cu ulei, se presara cu sare și piper. Coaceți la 200C 30-40 de minute, intorcand la jumătatea timpului de gătit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.