Carnati in aluat
PrinteazaCarnati in aluat din: foietaj, carnaciori, faina, galbenus, ketchup, ardei.
- 300 g foietaj congelat
- 8 cârnăciori
- făină pentru suprafaţa de lucru
- 1 gălbenuş pentru uns aluatul
- 125 ml ketchup
- 1/2 ardei gras verde
Mod de preparare:
Foietajul se dezgheaţă. Cuptorul se preîncălzeşte la 200 °C. Cârnăciorii se taie oblic în jumătăţi. Aluatul se întinde pe suprafaţa de lucru acoperită cu făină şi se taie în 16 făşii.
Se unge apoi cu puţină apă şi se aşează pe fiecare fâşie câte o jumătate de cârnăcior. Aluatul se rulează în jurul fiecărui cârnăcior, astfel încât capetele să rămână afară.
Rulourile se ung cu gălbenuşul bătut şi se coc circa 20 de minute.-La final, degetele se ornează cu ketchup şi ardei.
Carnati in aluat
Pofta buna!