Carnati de peste cu cimbru si usturoi

Printeaza

Carnati de peste cu cimbru si usturoi din: carne de peşte (cod, merluciu, şalău), usturoi, piper, cimbru, sare, mirodenii pentru carnati, mate de porc sau de oaie.

Ingrediente:Carnati de peste cu cimbru si usturoi

  • 2 kg carne de peşte (cod, merluciu, şalău)
  • 3-4 căpăţâni de usturoi
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • mirodenii pentru cârnaţi
  • maţe de porc sau de oaie

Mod de preparare:

Peştele îl cureţi, îl speli, îi tai capul, îi scoţi oasele şi tai carnea în bucăţi. Cureţi usturoiul, îl pisezi, adaugi 2-3 linguri de apă şi îl treci împreună cu carnea de peşte prin maşina de tocat.

Adaugi mirodenii pentru cârnaţi, sare, pi­per, cimbru şi cu pasta obţinută umpli maţele, pe care în prealabil le-ai spălat bine, le-ai întors şi pe dos să le speli şi apoi le-ai ţinut pentru 1 oră în oţet.

Cârnaţii îi laşi la rece aproximativ 3-4 ore, după care poţi să-i prăjeşti în ulei.

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • Carnati de peste
  • reteta crnati porc si oae pe youtube
Sumar
recipe image
Nume reteta
Carnati de peste cu cimbru si usturoi
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.