Carnaciori la cuptor

Printeaza

Carnaciori la cuptor din: carnaciori, ulei, ceapa, dovlecei, vanata, rosii, oregano, paine.

Ingrediente:Carnaciori la cuptor

  • 3 linguri ulei de măsline
  • 12 cârnăciori de porc
  • 2 cepe roşii, tăiate felii
  • 3 dovlecei, tăiaţi felii groase
  • 1 vânătă, tăiată bucăţi
  • 2×400 g conservă de roşii în suc
  • 4 linguri oregano proaspăt, tocat
  • 235 g felii de pâine cu usturoi – de cumpărat congelate

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 4/180°C.

Intr-un vas, pe foc, încinge 1 lingură de ulei şi rumeneşte cârnăciorii uniform. Intr-o caserolă încinge uleiul rămas şi prăjeşte ceapa, dovleceii şi vânata până când se rumenesc.

Adaugă cârnâciorii, roşiile şi oregano, potriveşte de sare şi piper şi adu la punctul de fierbere. Dă la cuptor, în vasul neacoperit, 30 minute.

Aşază deasupra feliile de pâine cu usturoi şi dă din nou la cuptor 10 minute, până când se rumenesc şi devin crocante.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.