Burger de Porc cu Coleslaw

Printeaza

Burger de Porc cu Coleslaw din: carne de porc, ceapa, usturoi, ou, pesmet, sare, piper, chifle, branza cheddar, mvarza, morcov, maioneza, otet de mere, zahar, sare, piper.

Această rețetă îmbină gustul robust al cărnii de porc cu prospețimea și textura inconfundabilă a coleslaw-ului, oferind o experiență culinară complexă și satisfăcătoare.

Reteta Burger de Porc cu Coleslaw:

Ingrediente:

Pentru burgeri:

  • 500g carne de porc tocată
  • 1 ceapă mică, fin tocată
  • 2 căței de usturoi, mărunțiți
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • Sare și piper negru, după gust
  • 4 chifle pentru burgeri
  • 4 felii de brânză cheddar (opțional)

Pentru coleslaw:

 

Mod de Preparare:

Într-un bol mare, combină carnea de porc tocată, ceapa, usturoiul, oul, pesmetul, sarea și piperul. Amestecă bine, apoi formează 4 chiftele plate. Lasă-le la frigider pentru aproximativ 30 de minute pentru a se întări.

Într-un bol mediu, amestecă varza albă tocată și morcovul ras cu maioneza, oțetul de mere, zahărul, sarea și piperul. Acoperă și lasă la frigider până în momentul servirii pentru ca aromele să se combine.

Preîncălzește grill-ul sau o tigaie grill la foc mediu-înalt. Gătește burgerii pe ambele părți până sunt bine făcuți și au obținut o crustă aurie, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.

În ultimele minute de gătire, adaugă o felie de brânză cheddar pe fiecare burger, dacă dorești.

Taie chiflele pe jumătate și prăjește-le ușor pe grill sau într-o tigaie. Pe fiecare jumătate de chiflă de jos, așează un burger cu brânză, adaugă generos coleslaw și acoperă cu cealaltă jumătate de chiflă.

 

Valori Nutriționale (per burger, fără brânză):

  • Calorii: 650 kcal
  • Proteine: 35g
  • Grăsimi: 35g
  • Carbohidrați: 45g
  • Fibre: 3g

Sfaturi:

  • Pentru o variantă mai sănătoasă, poți înlocui maioneza clasică cu una pe bază de iaurt în coleslaw.
  • Experimentează cu diferite tipuri de brânză pentru a găsi combinația care îți place cel mai mult.

Fie că este servit într-o seară liniștită acasă sau la un grătar cu prietenii, acest burger promite să fie vedeta oricărei mese.

Nu ezita să experimentezi și să personalizezi rețeta după gustul tău, pentru a te bucura de un burger cu adevărat unic!

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Burgeri de curcan cu bacon

Burgeri de curcan aromati

Burgeri de curcan aromati din: carne de curcan, carnati, usturoi, ceapa, ciuperci, worcestershire, mustar dijon, busuioc, sare, piper. Ingrediente:  1/2 kg carne tocata de curcan carnea de la 2 cârnați de curcan 2 catei usturoi 1 ceapă 6 ciuperci 1 lingurita Worcestershire 2 lingurite de muștar Dijon 1 legatura busuioc sare și piper, dupa gust   […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.