Budinca de legume cu caju

Printeaza

Budinca de legume cu caju din: ulei de avocado, ananas, ardei gras, morcovi, usturoi, ceapa verde, conopida, oua, nuca de cocs, pasta de chili, caju, sare de mare.

Ingrediente:Budinca de legume cu caju

  • 4 linguri de ulei de avocado
  • 2 cani ananas proaspăt, cuburi
  • 1 ardei gras roșu
  • 4 morcovi
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 legatura ceapa verde, felii subțiri
  • 1 conopidă
  • 4 oua

Ingrediente sos:

  • ¼ cană de nucă de cocos
  • 2 lingurite pasta de chili

Ingrediente pentru servire:

  • 1 cană caju, prajit
  • sare de mare, dupa gust

 

Mod de preparare:

Spalati, curatati si tocati legumele. Radeti conopida și pastrati deoparte. Bateti oualele si pastrati deoparte. Se amestecă împreună nucă de cocos și pasta chili într-un castron mic și pastrati deoparte.

Incălziti o tigaie foarte mare la foc mediu-mare. Adauga 1 lingura de ulei de avocado și caramelizati bucățile de ananas 2-3 minute. Scoateți din tigaie și pastrati deoparte.

Adăugați 3 linguri de ulei de avocado în tigaie și căliți ardei gras, morcovi si usturoi cateva minute. Apoi se adaugă ceapa verde, conopidă și gatiti 1-2 minute. Incorporati ouălele și gatiti amestecand incontinuu 1-2 minute.

Adăugați sosul si gatiti pentru inca 1-2 minute. Opriti focul și se incorporeaza cujuul si ananasul caramelizat. Presarati sare de mare si serviti imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.