Briose picante cu ardei iute

Printeaza

Briose picante cu ardei iute din: faina, malai, praf de copt, sare, zahar pudra, lapte batut, lapte, oua, unt, ardei iute.

Ingrediente:Briose picante cu ardei iute

  • 120 g faina
  • 120 g mălai
  • 20 g praf de copt
  • 1 linguriță de sare
  • 40 g de zahăr pudră
  • 280 g lapte bătut
  • 100 g lapte
  • 2 oua, ușor bătute
  • 50 g unt nesărat, topit și răcit
  • 2 ardei iuti verzi, fara seminte si tocat marunt

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.

Amestecati faina, malaiul, praf de copt, sare și zahăr într-un castron și faceti o adancitura in mijloc. Se amestecă laptele batut, lapte, ouă și unt topit și se toarnă în amestecul de faina.

Se amestecă cu o lingură de lemn, apoi se incorporeaza ardeiul iute. Ungeti cu unt si tapetati cu faian o tava de 12 briose si umpleti cu aluat. Coaceți brioșele picante pentru 20 de minute.

Lasati sa se raceasca si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.