Briose cu lapte

Printeaza

Briose cu lapte din: faina, zahar, ou, lapte, unt, praf de copt.

Ingrediente:Briose cu lapte

  • 175 g făină
  • 100 g zahăr
  • un ou
  • 100 ml lapte
  • 50 g unt
  • 1/2 plic praf de copt

 

Mod de preparare:

Oul se bate cu zahărul si apoi se adaugă untul moale. Se amestecă separat făina cu praful de copt si se adaugă peste compozitia de mai sus alternativ cu laptele.

Se amestecă foarte bine si se repartizează aluatul în formele de copt briose tapetate cu hârtiute speciale.

Se tin 15 minute la cuptor si apoi se lasă să se răcească în forme.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.