Briose cu gem sau dulceata

Printeaza

Briose cu gem sau dulceata din: oua, zahar, gem, unt, faina, praf de copt, sare.

Ingrediente:Briose cu gem sau dulceata

  • 2 ouă
  • 150 g zahăr alb
  • 50 g zahăr brun
  • gem sau dulceaţă, după gust
  • 100 g unt
  • 250 g făină
  • un plic praf de copt
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Se amestecă ouăle şi cele două tipuri de zahăr. Se adaugă untul topit, apoi făina, praful de copt şi sarea. Se ung formele de copt, se pune un strat subţire de aluat, se repartizează apoi o linguriţă de gem sau dulceaţă.

Se adaugă restul de aluat şi se lasă 20 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.