Briose cu gem de zmeura

Printeaza

Briose cu gem de zmeura din: cacao, unt, zahar, oua, esenta de vanilie, lapte, gem de zmeura, zmeura, zahar pudra.

Ingrediente: Briose_cu_gem_de_zmeura

  • 2 linguri cu cacao
  • 150 g unt moale
  • 150 g zahăr
  • 3 ouă medii
  • câteva picături de esenţă de vanilie
  • 2 linguri cu lapte
  • 4-5 linguri cu gem de zmeură

Ingrediente pentru crema de unt:

  • 150 g zmeură proaspătă sau congelată
  • 125 g unt moale
  • 250 g zahăr pudră

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 190°C. Amestecă făina cu praful de copt, cacao, untul, zahărul, ouăle, vanilia şi laptele. Omogenizează. Toarnă amestecul în forme.

Coace brioşele timp de 15-18 minute, în centrul cuptorului, până devin ferme. Scoate-le şi lasă-le să se răcească. Unge partea de sus a brioşelor cu puţin gem.

Pentru crema de unt, pasează zmeura cu un blender de mână sau într-un procesor, apoi dă-o prin sită pentru a elimina seminţele. Bate untul şi adaugă treptat zahărul pudră, apoi amestecă treptat cu piureul de zmeură.

Umple sacul de ornat şi decorează brioşele.

Briose cu gem de zmeura

Briose_cu_gem_de_zmeura

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Gabriela Martin

    Foarte bune briosele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.