Branza Pantysgawn

Printeaza

Branza Pantysgawn

Branza PantysgawnPe teritoriul Marii Britanii, Ţara Galilor şi-a câştigat o excelentă reputaţie în ceea ce priveşte brânzeturile din lapte de capră. Sortimentul de brânză Pantysgawn a fost iniţial fabricat la o mică fermă, dar producţia a ajuns astăzi să se desfăşoare la o scară mai largă.

Cu toate acestea, producătorul Anthony Craske acordă procesului de fabricaţie aceeaşi grijă.

Pantysgawn este o brânză din lapte de capră pasteurizat, care se vinde în bucăţi rotunde mici sau în calupuri mai mari, de 1 kg, la o vârstă medie de maturare de trei săptămâni. Are un gust delicat, este cremoasă şi puţin sărată, cu o notă subtilă de lămâie.

Unele sortimente sunt acoperite de un strat de ierburi aromate sau boabe de piper negru zdrobite.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.