Bors de ciuperci cu zarzavat

Printeaza

O reteta delicioasa de bors cu:ciuperci, zarzavat, ceapa, patrunjel verde, orez, sare.

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci
  • zarzavat de supă
  • 2 cepe
  • pătrunjel verde
  • 1 ceşcuţă de orez
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă zarzavatul şi ceapa, se spală şi apoi se taie. Se pun la fiert cu 4L apă şi sare. Când zarzavatul este pe jumătate fiert, se adaugă ciupercile curăţate şi tăiate felii.

După ce s-au fiert ciupercile, se adaugă borsul si orezul fiert. Se mai lasă câteva minute, apoi se stinge focul, se adaugă pătrunjelul tocat şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.