Bors cu ciuperci

Printeaza

Bors cu ciuperci din: ciuperci, ceapa, morcov, telina, albitura, bors, orez, verdeata, ulei, sare.

Ingrediente:Bors cu ciuperci

  • 1/2 kg ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 morcov
  • 2 ţelină
  • albi­tură
  • 2 cană de borş
  • 2 linguri de orez
  • verdeaţă
  • 1 lingură de ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală şi se taie mărunt. Ceapa, morcovul, ţelina, albitura se curăţă, se spală, se taie mărunt şi se călesc în ulei cu puţină apă. Apoi se pun la fiert în 2 l de apă cu sare.

Când legumele sunt pe jumătate fierte, se adaugă ciu­percile şi orezul. După ce au fiert, se adaugă borşul, o lingură de ulei şi se mai lasă să dea în câteva clocote.

La sfârşit se adaugă verdeaţa fin tocată şi se potriveşte de sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.