Ardei umpluti orientali

Printeaza

Ardei umpluti orientali din: ardei, carne tocata de vita, orez, ceapa verde, ulei, rosii, bors, scortisoara, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Ardei_umpluti_orientali

  • 4 ardei de culori diferite
  • 250 g carne tocata de vita
  • 4 linguri orez
  • o legatura ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • 4 rosii
  • 500 ml bors
  • un paf scortisoara
  • un praf nucsoara
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se pune la calit in ulei incins si apoi se adauga orezul. Se lasa pe foc aproxiamtiv 5 minute, sa infloreasca. In carnea tocata se adauga ceapa si orezul, scortisoara, nucsoara, sare si piperul si se framanta bine adaugand 50 ml apa.

Se umplu ardeii si se asaza intr-o cratita. Se pun rosiile fara pielite. Se toarna borsul si se da vasul la cuptor pentru 45 de minute.

Ardei umpluti orientali

Ardei_umpluti_orientali

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.