Carnati de porc

Printeaza

Carnati de porcdin: carne de porc slaba, slanina, usturoi, cimbru, boia dulce, sare, piper si intestine de porc.

Ingrediente:Carnati _de_porc

  • 1 kg carne de porc slaba
  • 200 g slanina
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • piper
  • intestine subtiri de porc

 

Mod de preparare:

Toci carnea si slanina si le amesteci cu boiaua, cimbru si piperul. Adaugi usturoiul pisat si sare, dizolvata in 100 ml apa calduta. Framanti bine pana se incorporeaza apa si compozitia devine omogena. Razi intestinele cu dosul cutitului, apoi le freci cu malai si cu otet si le clatesti cu multa apa rece pana se curata.

Potrivesti palnia de umplut carnati la masina de tocat carne, din care ai scos sita si cutitul, si umpli intestinele cu carne, avand grija sa nu ramana glouri de aer. Il lasi o zi la loc mai cald, pesntru a se usca intestinele, apoi ii dai la rece .

Daca ai posibilitate, ii poti pune la afumat cateva ore.

Carnati de porc

Carnati _de_porc

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi plac carnatii!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.