Piure cu carnaciori si andive

Printeaza

Piure cu carnaciori si andive din: cartofi, ulei de masline, paprika afumata, otet de vin, coriandru, carnaciori si frunze de andive.

Ingrediente:

  • 2 cartofi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita de paprika afumata
  • 1 lingura otet de vin rosu
  • 1 mana de patrunjel sau coriandru, tocat, plus extra pentru servit

pentru servit:

  • 250 g carnaciori de bere
  • frunze de andive albe si rosii

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C/gaz 6. Aşază cartofii într-o tavă şi dă-i la cuptor 50 de minute, până se înmoaie.

Lasă-i să se răcească. Scobeşte miezul din cartofi, mărunţeşte-i într-un robot de bucătărie.

Adaugă uleiul, paprika, oţetul, coriandrul şi asezonează. Mixează până obţii o pastă omogenă.

Transferă totul într-un bol, acoperă cu folie alimentară şi dă la rece până când serveşti.

Prăjeşte cârnăciorii într-o tigaie timp de 10 minute, până se pătrund.

Aşază-i pe prosoape de hârtie pentru a absorbi grăsimea în exces.

Presară coriandru sau pătrunjel peste piure şi serveşte împreună cu frunzele de andive şi cârnăciorii.

Piure cu carnaciori si andive

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Carnaciori la gratar cu piure de cartofi

Carnaciori la gratar cu piure de cartofi din: carnaciori picanti, rozmarin, ulei de floarea soarelui, rosii cherry, cartofi, sare, unt, lapte. Ingrediente: 8 carnaciori picanti rozmarin verde 2-3 linguri ulei de floarea soarelui 8 rosii cherry 8 bete pentru frigarui 8 cartofi sare 75 g unt 100 ml lapte fierbinte   Mod de preparare: Se […]

 

Varza cu piureu de cartofi si carnaciori

Varza cu piureu de cartofi si carnaciori din: ceapa, ulei, varza acra, foi de dafin, boabe de ienibahar, sare, piper, vin alb, cartofi, unt, lapte, nucsoara, zahar si cabanosi. Ingrediente: 1 ceapă 1 lingură ulei 600 g varză acră 2 foi de dafin 5 boabe de enibahar sare piper 250 ml vin alb 600 g […]

 

Cârnăciori la cuptor cu varză

Carnaciori cu garnitura de piure cu mustar

Prajeste 750 g carnati asortati conform instructiunilor inscirse pe ambalaj, pana cand se patrund complet. Stropeste-i cu un amestec de miere si mustar; acopera-i cu pastreaza-i la cald. Fierbe si zdrobeste 400 g cartofi si adauga 100 ml lapte, 75 g unt, 2 linguri mustar cu boabe intregi si un praf de sare. Serveste cu […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.