Broccoli cu năut

Printeaza

Broccoli cu năut din: naut, broccoli, ceapa, ulei de masline, garam masala, curcuma, ardei iute, stafide, sare si rosii.

Ingrediente:

  • 250 g năut
  • 800 g broccoli
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2–3 lingurițe amestec de mirodenii Garam Masala
  • 1 linguriță curcuma
  • 1 ardei iute pisat
  • 2 mâini stafide
  • sare
  • 4 roșii decojite și tăiate bucăți

 

Mod de preparare:

Se înmoaie năutul în apă re­ce, peste noapte. A doua zi se fierbe 15 min., se ia de pe foc și se lasă să se mai odihnească puțin. Se depart buchețelele de broccoli și se spală.

Se curăță ceapa și se taie felii. Într-o tigaie se încinge uleiul de măsline și se călește ceapa. Se condimentează cu Garam Masala, curcuma și ardei.

Se adaugă în tigaie buchețe­le­le de broccoli și se fierb toate înăbușite sub capac cca 5 min. Se clătesc stafidele sub jet de apă caldă și se adaugă în tigaie, cu năutul.

Se sărează, se adaugă roșiile și se mai fierbe totul înăbușit timp de cca 10 min. Se servește cu iaurt de soia și lipie.

Broccoli cu năut

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Dida Georgescu

    Arata bine rau

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.