Branza de burduf cu boia

Printeaza

O reteta simpla si usor de preparat, branza de burduf cu boia din: branza de burduf, unt, boia, chimen si sare.

Ingrediente:retete

  • 300 gr. brinza de burduf sau cas proaspat
  • 100 gr. unt
  • o lingurita boia dulce
  • 1 virf de cutit chimen
  • sare

 

Mod de preparare:

Branza sau casul se da prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori.

Se amesteca cu untul frecat spuma, cu chimenul, boiaua si sarea necesara.

Unele persoane adauga dupa gust si putina ceapa rasa pe razatoare.

Brinza se aseaza pe farfuria de servit, dindu-i forma dorita.

Se garniseste cu rosii, ardei grasi, ridichi, castraveciori cruzi, ceapa verde.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.