Reteta zilei: Friptura cu sos de smantana si mustar

Printeaza

Friptura cu sos de smantana si mustar din: fritura de porc, smantana, patrunjel, mustar, unt, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente: Friptura cu sos de smantana si mustar

  • 2 fripturi de porc
  • 5 linguri smântână
  • 3 linguri de patrunjel tocat
  • 1 lingură de muștar
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare si piper
  • wedges, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Se spala carnea si se usuca cu servetele de hartie. Se condimentează cu sare și piper pe ambele părți.

Preîncălziți cuptorul la 220C.

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Adăugați fripturile și rumeniti aproximativ 3 minute pe fiecare parte.

Friptura cu sos de smantana si mustar

Transferați friptura intr-o tava pe. Se întinde aproximativ 1/2 lingura de muștar pe fripturi și se acoperă cu pătrunjel.

Dati la cuptor timp de aproximativ 8 minute.

Friptura cu sos de smantana si mustar
Puneți tigaia la foc mediu. Se adaugă smantana și muștarul rămas, gatiti amestecând, până se îngroașă, 2-3 minute.

Se ia de pe foc, se condimentează cu sare și piper, se incorporeaza si se amestecă untul.

Se stropeste cu sos farfuria, se pune friptura deasupra și se servește cu cartofi wedges.

Friptura cu sos de smantana si mustar

Friptura cu sos de smantana si mustar

Friptura cu sos de smantana si mustar

 

Pofta buna!

 

 

 

Friptură de Porc Glazurată cu Ananas

Friptură de Porc Glazurată cu Ananas din: carne de porc, ananas, sos de soia, miere, usturoi, ghimbir, ananas, sare, piper. Perfectă pentru o cină în familie sau un eveniment festiv, această friptură de porc promite să fie vedeta mesei. Află cum să o pregătești pas cu pas pentru a impresiona cu o prezentare demnă de […]

Carne Rata

Friptură de Rață cu Vin Roșu

Friptură de Rață cu Vin Roșu din: piept de rata, sare, piper, ulei de masline, ceapa, usturoi, rozmarin, vin rosu, fond de carne, unt. Este o rețetă clasică, rafinată, care combină textura fragedă a cărnii de rață cu adâncimea și complexitatea vinului roșu, creând un fel de mâncare bogat și aromat. Aceasta rețetă este ideală […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.