Reteta zilei: Friptura cu sos de smantana si mustar

Printeaza

Friptura cu sos de smantana si mustar din: fritura de porc, smantana, patrunjel, mustar, unt, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente: Friptura cu sos de smantana si mustar

  • 2 fripturi de porc
  • 5 linguri smântână
  • 3 linguri de patrunjel tocat
  • 1 lingură de muștar
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare si piper
  • wedges, pentru servire

Mod de preparare:

Se spala carnea si se usuca cu servetele de hartie. Se condimentează cu sare și piper pe ambele părți.
Preîncălziți cuptorul la 220C.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Adăugați fripturile și rumeniti aproximativ 3 minute pe fiecare parte.

Friptura cu sos de smantana si mustar

Transferați friptura intr-o tava pe. Se întinde aproximativ 1/2 lingura de muștar pe fripturi și se acoperă cu pătrunjel.

Dati la cuptor timp de aproximativ 8 minute.

Friptura cu sos de smantana si mustar
Puneți tigaia la foc mediu. Se adaugă smantana și muștarul rămas, gatiti amestecând, până se îngroașă, 2-3 minute. Se ia de pe foc, se condimentează cu sare și piper, se incorporeaza si se amestecă untul.
Se stropeste cu sos farfuria, se pune friptura deasupra și se servește cu cartofi wedges.

Friptura cu sos de smantana si mustar

Friptura cu sos de smantana si mustar

Friptura cu sos de smantana si mustar

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Friptura cu sos de smantana si mustar
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.