Fettuccine cu parmezan

Printeaza

Fettuccine cu parmezan din: ulei de masline, usturoi, lapte, unt, fettuccine, sare, piper, parmezan, patrunjel.

Ingrediente:Fettuccine cu parmezan

  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 catei de usturoi, tocat
  • 2 cani de supa de pui
  • 1 cana de lapte
  • 2 linguri de unt
  • 250 g fettuccine
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • 1/4 ceasca parmezan proaspat ras
  • 2 linguri de frunze tocate de patrunjel proaspat

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare mediu. Adaugati usturoiul si gatiti, amestecand frecvent, aproximativ 1-2 minute.

Se adauga supa de pui, lapte, unt și fettuccine, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, amestecand ocazional, până când pastele sunt fierte, aproximativ 18-20 de minute. Se adauga parmezan.

Serviti garnisite cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.