Antricot de vitel cu morcovi natur si vin

Printeaza

Antricot de vitel cu morcovi natur si vin din: antricoate de vitel, bulion, vin rosu, sare, piper, cimbru, maghiran, boia iute, cartofi si morcovi.

Ingrediente: Antricot de vitel cu morcovi natur si vin

  • 4-5 antricoate vitel
  • bulion
  • vin rosu
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • maghiran
  • boia iute
  • 4-5 cartofi
  • 1-2 morcovi

 

Mod de preparare:

Se spala antricoatele si se dau cu sare si peper.

Intr-un castron incapator se face un sos din bulion, vin rosu, sare, piper, cimbru, maghiran si boia de ardei iute. Se pun antricoatele in sos si se lasa la macerat aproximativ 2-3 ore.

Apoi se aseaza intr-o tava, se adauga sosul in care s-au macerat si se dau la cuptor pentru aproximativ 2 ore. Cartofii si morcovii se curata de coaja, se taie si se dau la cuptor cu sare, piper si apa aproximativ 1 ora.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.