Piept de curcan cu rozmarin

Printeaza

Piept de curcan cu rozmarin din: piept de curcan, rozmarin, ceapa, morcov, ulei.

Ingrediente:Piept de curcan cu rozmarin

  • 1/2 piept de curcan
  • o crenguţă rozmarin
  • o ceapă
  • un morcov
  • ulei

 

Mod de preparare:

Carnea se unge cu ulei. Pe o bucată de hârtie de copt se a$ază un prim strat de morcovi felii. Deasupra se pune ceapa tăiată şi se aşază carnea apoi crenguţa de rozmarin.

Se împachetează, se transferă într-o tavă de cuptor şi se coace 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.