Sufleu de paste cu Camembert

Printeaza

Sufleu de paste cu Camembert din: penne, sare, ceapa verde, dovlecel, ardei gras, sunca, ulei, piper, boia de ardei, patrunjel, banza camembert, oua, smantana si lapte.

Ingrediente:Sufleu de paste cu Camembert

  • 350 g penne
  • sare
  • 2 cepe verzi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras mic
  • 200 g sunca fiarta
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • boia de ardei, dulce
  • 1 lingura patrunjel
  • 200 g branza camembert
  • 3 oua
  • 125 ml smantana
  • 125 ml lapte

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi lăsaţi-le să se scurgă. Tăiaţi şunca fiartă cubuleţe.

Preîncălziţi cuptorul la 180°C.

Căliţi legumele 2-3 minute în ulei. Adăugaţi şunca şi prăjiţi-o puţin. Adăugaţi şi pastele şi condimentaţi-le cu sare, piper şi boia. Presăraţi apoi pătrunjelul.

Tăiaţi brânza camembert cuburi. Intr-o formă de sufleu unsă cu grăsime, puneţi pe rând 1/2 din amestecul de paste, apoi 1/2 din brânza camembert, aşezaţi cealaltă jumătate de paste, iar la final restul de brânză.

Amestecaţi ouăle, smântână, laptele, sarea şi piperul, turnaţi totul peste sufleu şi coaceţi-l 35 – 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.