Aripioare de pui rumenite la cuptor

Printeaza

Aripioare de pui rumenite la cuptor din: aripioare de pui, pudra de ceapa, boia, usturoi, ulei, vin, sare, piper.

Ingrediente:Aripioare de pui rumenite la cuptor

  • 12 aripioare de pui
  • o lingură pudră de ceapă
  • o lingură granule de usturoi
  • o lingură boia dulce
  • 2 linguri ulei
  • 150 ml vin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Uleiul se amestecă bine cu pudra de ceapă, usturoiul, boiaua, sare şi piper. Cu acest amestec se ung foarte bine aripioarele şi se aşază într-o tavă de cuptor.

Se toarnă şi vinul şi se dă vasul ta cuptor. După 15 minute, se întorc aripioarele. Se servesc simple sau cu garnitură, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.