Ciorba de praz cu naut

Printeaza

Ciorba de praz cu naut din: praz, naut, rosii, morcov, telina, ulei de masline, leustean, sare, piper, oua.

Ingrediente:

  • 1 fir de praz
  • 1 conservă năut
  • 4 roşii
  • 1 morcov
  • 1 ţelină mică cu frunze
  • 2 linguri ulei de măsline
  • leuştean verde
  • sare
  • piper
  • 2 ouă fierte, pentru servire

 

Mod de preparare:

Cureţi prazul şi îl speli, apoi îl laşi la scurs. Tai prazul rondele şi îl căleşti în uleiul de măsline.

Coci roşiile, apoi le cureţi şi le tai cubuleţe. Cureţi morcovul şi ţelina şi le tai cubuleţe.

Adaugi roşiile, morcovul, ţelina şi năutul peste praz, condimentezi şi acoperi cu 1 l de apă.

La final, după ce fierbe ciorba, presari frunzele de ţelină şi de leuştean, tocate fin. Serveşti ciorba cu felii de ou fiert.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.