Tarta cu legume si branza tofu

Printeaza

Tarta cu legume si branza tofu din: foitaj, ciuperca, praz, morcov, rosii, dovlecei, cartofi, branza tofu, sare, ulei.

Ingrediente:Tarta_cu_legume_si_branza_tofu

  • 1 rulou de foitaj
  • l ciupercă mare
  • 1 praz
  • 1 morcov
  • 3 roşii
  • 2 dovlecei mici
  • 3 cartofi mici
  • 100 g brânză tofu
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

După ce s-au curăţat cartofii, morcovul, prazul şi dovleceii, se spală bine. La fel se procedează cu roşiile şi ciupercuţa.

Apoi se pun la călit: morcovii, daţi prin răzătoarea mica, prazul, tăiat rondele (doar partea albă) şi ciuperca tăiată cubuleţe. Când sunt gata, se dau deoparte.

Separat, se pun la fiert, la foc mic, cartofii şi roşiile tăiate rondele, apoi dovleceii tăiaţi cubuleţe, în 200 ml apă.

După ce au fiert, se scot şi se pun la scurs. Când s-au răcit, se amestecă bine de tot şi se adaugă legumele călite, potrivindu-se de sare.

Intr-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină se întinde foietajul, se răstoarnă compoziţia de legume, iar deasupra se rade brânza tofu.

Se bagă la cuptor, la foc mediu, 20-30 de minute. Se serveşte ca atare, caldă sau rece.

Tarta cu legume si branza tofu

Tarta_cu_legume_si_branza_tofu

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.