Omletă vegetariană

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa, omleta vegetariana din: branza tofu, ceapa, boia de ardei iute, sare si patrunjel.

Ingrediente:retete

  • 4 bucăţi de brânză tofu fărâmiţată
  • 3-4 cepe mici, tăiate în cubuleţe mici
  • 1 linguriţă de boia de ardei iute
  • sare după gust
  • pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Fărâmiţează brânza tofu. Adaugă ceapa, boiaua de ardei iute şi sarea.

Mixează până obţii o pastă putin grosuţă.

Unge cu ulei o cratiţă, toarnă amestecul în cratiţă şi împrăştie ca pe o omletă. Lasă să se încălzească complet.

Se pune în farfurie şi se serveşte fierbinte. Presoară pătrunjel pe deasupra omletei serveşte cu sos de roşii.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.