Supa crema de ciuperci, cu fulgi de ovaz din: ciuperci, iutari, ceapa, fulgi de ovaz, ulei de masline, lapte dulce pasteurizat, sare, piper, supa de legume, cimbru. Ingrediente: 250 g ciuperci champignon 250 g iutari 2 cepe 3-4 linguri fulgi de ovaz 2 linguri ulei de masline 500 ml lapte dulce pasteurizat sare piper […]
Supa crema cu ciuperci de padure din: ceapa, lapte, bureti, ciuperci, ulei vegetal, faina de grau, zeama de legume, cimbrisor, piper, sare. Ingrediente: 2 cepe 200 ml lapte 250 g bureti galbeni 250 g ciuperci albe 2 linguri ulei vegetal 30 g faina de grau 375 ml zeama de legume o legatura cimbrisor proaspat piper […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.