Muschi de miel cu varza

Printeaza

Muschi de miel cu varza din: muschi de miel, varza, sare, ceapa, piper, ulei, faina, supa de legume, cimbru, smantana, mustar, cimbru, busuioc, patrunjel.

IngredienteMuschi de miel cu varza

  • 1 varză creaţă mică
  • sare
  • 1 ceapă
  • 500 g muşchi de miel
  • 1 lingură piper boabe
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 30 g de făină
  • 250 ml supă de legume
  • cimbru
  • 150 g smântână
  • 2 linguriţe muştar
  • cimbru
  • busuioc
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Scoateţi frunzele exterioare de la căpăţâna de varză creaţă. Tăiaţi-o apoi în sferturi, îndepărtaţi-i cotorul iar restul tocaţi-l mărunt. Spălaţi varza într-o strecurătoare şi fierbeţi-o 4-5 minute în apă clocotită cu sare. Treceţi-o prin jet uşor de apă rece. Curăţaţi şi tocaţi mărunt ceapa.

Spălaţi muşchiul, tamponaţi-l cu un şervet foarte curat, daţi-i apoi cu sare şi piper după gust. Coaceţi friptura la cuptor timp de 10-15 minute, apoi scoateţi-o şi lăsaţi-o să stea acope­rită alte 5-10 minute.

Tăiaţi baconul în cuburi şi prăjiţi-l în ulei împreună cu ceapa. Pudraţi totul cu făină şi turnaţi supa.

Puneţi sare, piper şi cimbru. Adăugaţi varza şi încălziţi. Puneţi smântână şi ungeţi friptura cu muştar, decoraţi-o cu verdeaţă şi tăiaţi-o în felii.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu prea ma impac eu bine cu carnea de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.