Retete de post: Batoane de cereale I
PrinteazaBatoane de cereale din: smochine, seminte susan, hrisca, pulpa de migdale, nuci, curmale, mere, fructe uscate, esenta vanilie, esenta rom, orz, cacao.
- 1/2 pachet smochine
- 4 linguri seminte susan
- 4 linguri hrisca
- 2 cani pulpa de migdale
- 1 cana nuci
- 10 curmale
- 4 linguri sproutein
- 5 mere
- 1/2 cana diverse fructe uscate
- 1 fiola esenta vanilie
- 2 picaturi esenta rom
- 5g orzo
- 200 g cacao
Mod de preparare:
Cele listate mai sus se proceseaza intr-un robot de bucatarie, si se lasa in dehidrator sau uscatorul de fructe in functie de consistenta dorita.
Se pot usca, cum am mai spus si in cuptorul usor incalzit pentru cateva ore. Vom face tot posibilul sa pastram toti nutrientii in aceste batoane, si de aceea nu vom expune compozitia la temperaturi mai ridicate de 45 grade C.
Pofta buna!