Retete pentru masa de Pasti: Gulaş de miel cu fasole
PrinteazaGulaş de miel cu fasole din: ceapa, ardei iute, pulpa de miel, ulei, sare, piper, supa, fasole verde, fasole alba si lamaie.
- 2 cepe
- 1 ardei iute
- 2 catei de usturoi
- 600 g pulpa de miel
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
- 1 l supa
- 400 g fasole verde
- 1 cutie fasole alba (425 ml)
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Tăiaţi ceapa şi ardeiul curăţat inele fine, iar usturoiul, rondele. Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie, apoi tăiaţi-o cuburi. Prăjiţi-o în ulei, amestecând continuu şi condimentaţi-o cu sare şi piper.
Căliţi ceapa, usturoiul şi ardeiul iute în uleiul rămas. Turnaţi supa şi fierbeţi ingredientele la foc mic cea 35 minute.
Pregătiţi fasolea verde, adăugaţi-o peste gulaşul de pe foc şi fierbeţi totul alte 15 minute. Scurgeţi fasolea albă şi adăugaţi-o la final împreună cu restul ingredientelor.
Spălaţi lămâia cu apă fierbinte şi curăţaţi-i coaja. Condimentaţi gulaşul şi presăraţi coaja de lămâie.
Gulaş de miel cu fasole
Poftă bună!