Retete pentru masa de Pasti: Gulaş de miel cu fasole

Printeaza

Gulaş de miel cu fasole din: ceapa, ardei iute, pulpa de miel, ulei, sare, piper, supa, fasole verde, fasole alba si lamaie.

Ingrediente:Retete_pentru_Pasti_Gulas_de_miel_cu_fasole

  • 2 cepe
  • 1 ardei iute
  • 2 catei de usturoi
  • 600 g pulpa de miel
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 l supa
  • 400 g fasole verde
  • 1 cutie fasole alba (425 ml)
  • 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ceapa şi ardeiul curăţat inele fine, iar usturo­iul, rondele. Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie, apoi tăiaţi-o cuburi. Prăjiţi-o în ulei, amestecând continuu şi condimentaţi-o cu sare şi piper.

Căliţi ceapa, usturoiul şi ardeiul iute în uleiul rămas. Turnaţi supa şi fierbeţi ingredientele la foc mic cea 35 minute.

Pregătiţi fasolea verde, adăugaţi-o peste gulaşul de pe foc şi fierbeţi totul alte 15 minute. Scurgeţi faso­lea albă şi adăugaţi-o la final împreună cu restul ingredientelor.

Spălaţi lămâia cu apă fierbinte şi curăţaţi-i coaja. Condimen­taţi gulaşul şi presăraţi coaja de lămâie.

Gulaş de miel cu fasole

Retete_pentru_Pasti_Gulas_de_miel_cu_fasole

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.