Tort fara ou

Printeaza

Tort fara ou

Ingrediente:Tort fara ou

  • 2 căni de griş
  • 2 căni de nucă măcinată
  • 2 căni de apă
  • 2 căni de zahăr

Ingrediente crema :300 ml apă, 300 g zahăr, 1 pacheţel budincă de vanilie, 300 g margarină

Mod de preparare:

Se amestecă toate la un loc şi se lasă să stea timp de patru – cinci ore, apoi se adaugă două linguri de făină, două linguriţe de bicarbonat stins cu oţet şi puţină sare.

Se coace la foc potrivit un singur blat. Se poate umple cu orice fel de cremă. Pentru crema de unt, trebuie însiropate foile.

Se pun la fiert apa cu zahărul şi când clocotesc se adaugă budinca de vanilie dizolvată în 50 ml de apăşi se amestecă până se îngroaşă, apoi dăm la răcit.

Margarina frecată spumă o amestecăm cu crema fiartă, după care adăugăm o vanilie şi umplem tortul.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • blat de tort fara oua

1 comentariu

  1. E simplu de facut

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.