Salată de vară cu piept de pui
PrinteazaSalată de vară cu piept de pui din: piept de pui, dovlecei, salata verde, spanac, rucola, rosii, ridichi rosii, ardei, parmezan, usturoi, masline, iaurt, ulei de masline, patrunjel verde.
- 150 g piept de pui
- 20 g dovlecei
- 20 g salata verde
- 20 g spanac
- 20 g rucola
- 50 g rosii
- 20 g ridichi rosii
- 20 g ardei (rosu, verde, galben)
- 10 g parmezan
- 2 catei de usturoi
- masline verzi si negre
- 20 g iaurt gras
- ulei de masline
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Intr-o tigaie tip grill coci pieptul de pui. Dovleceii îi tai cuburi cu tot cu coajă şi îi marinezi în ulei de măsline condimentat cu usturoi, sare, piper, cimbrişor şi oţet balsamic.
Intr-o tigaie cu puţin ulei tragi acest amestec, după care adaugi şi pieptul de pui tăiat felii şi mai laşi un pic pe foc, circa 5 minute.
Legumele le tai după preferinţă. Pe un platou pui un pat de spanac cu salată verde, legumele, pieptul tăiat fâşii deasupra şi presari parmezan peste.
Intr-o parte a farfuriei sau într-un bol pui o lingură mare cu iaurt şi torni deasupra ulei de măsline, condimentat cu frunze de pătrunjel mărunţit.
Salată de vară cu piept de pui
Pofta buna!