Tarta cu branza de vaci si smantana

Printeaza

Tarta cu branza de vaci si smantana din: ou, unt, faina, sare, branza de vaci, smantana, oua, faina, zahar, zahar vanilinat.

Ingrediente:Tarta_cu_branza_de_vaci_si_smantana

pentru aluat:

  • un ou
  • 200 g unt
  • 150 g faina
  • un praf sare

pentru umplutura:

  • 250 g branza de vaci
  • 250 g smantana
  • 4 oua
  • 150 g faina
  • 250 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • unt pentru uns tava

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amestecă oul cu făina si sarea, se adaugă untul si se amestecă cu mâna. Trebuie să se obţină un aluat omo­gen, care se dă la rece pentru o oră. Pentru umplutură, se amestecă smân­tână, brânza de vaci, zahărul, zahărul vanilinat, făina si gălbenuşurile.

Albuşurile se bat spumă şi se adaugă delicat în ames­tecul cu brânză. O tavă rotundă de copt se unge cu unt şi se pune aluatul. Se varsă amestecul de brânză şi se dă la cuptor pentru 20 de minute. Se lasă să se răcească în tavă.

Tarta cu branza de vaci si smantana

Tarta_cu_branza_de_vaci_si_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.