Retete de post: Paste cu spanac
PrinteazaPaste cu spanac din: paste, spanac, ceapa verde, ulei de masline, sare, piper, cimbru, piure de rosii, busuioc si miere.
- un pachet paste
- un kg spanac
- 2 legaturi ceapa verde
- 2-3 linguri ulei de masline
- sare
- piper negru macinat
- 300 g piure de rosii
- cimbru uscat
- busuioc uscat
- o lingurita miere
Mod de preparare:
Se pun pastele să fiarbă. După aceea, se dau prin apă rece şi apoi se scurg în sită. Se alege spanacul, se spală şi se fierbe în apă cu sare.
Se scoate în sită, se scurge bine şi se pasează cu blenderul. Ceapa şi usturoiul se curată, se spală, se toacă şi se călesc în ulei.
Se adaugă piureul de spanac, sare şi piper. După ce a scăzut, se dă deoparte. Piureul de roşii se condimentează cu sare, piper, cimbru, miere şi busuioc.
Pastele se servesc cu busuioc, piure de spanac şi sos de roşii aromat.
Paste cu spanac
Pofta buna!
Incoming search terms:
- paste cu spanac de post
- spaghete cu spanac de post
- paste cu spanac