Turtă de cartofi cu somon

Printeaza

Turtă de cartofi cu somon din: cartofi, oua, smantana, ulei, crema de branza, somon afumat si sare.

Ingrediente:Turta_de_cartofi_cu_somon

  • 4 cartofi mari
  • 3 oua
  • 100 ml smantana
  • ulei
  • 200 g crema de branza
  • 100 g somon afumat
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă cartofii şi dă-i pe răzătoarea mică. Incinge câteva linguri bune de ulei într-o tigaie şi căleşte cartofii până ce se înmoaie puţin, stinge focul şi presară puţină sare. Separat, bate smântână cu ouăle şi amestecă-le bine cu cartofii după ce s-au răcorit.

Unge un vas rotund cu ulei, toarnă această compoziţie şi dă la cuptor 20 de minute. Când s-a răcit, tai-o în felii şi serveşte-o cu somon, cremă de brânză.

Turtă de cartofi cu somon

Turta_de_cartofi_cu_somon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.