10 Retete cu Peste pentru Meniul de Florii

Printeaza

Retete cu Peste pentru Meniul de Florii:

Chiftele de ton

Chiftele de ton

Chiftele de ton din: ton din conserva, usturoi, pesmet, parmeza, busuioc, ulei, lamaie, ou, sos de rosii, paine, paste. Mod de preparare: Intr-un bol, se pun 400g de ton din conservă, scurs, cu 1 căţel de usturoi pisat, mână de pesmet, 1/2 legătură mică de busuioc tocat, 25g de parmezan ras, coaja rasă de la 1/2 […]

Sardine pe gratar cu rosii cherry, rucola si fenicul

Sardine pe gratar cu rosii cherry, rucola si fenicul

Sardine pe gratar cu rosii cherry, rucola si fenicul din: fenicul, sardine, sare, piper, cimbru, usturoi, rosii, ulei, paine, rucola, lamaie. Mod de preparare: Se feliază foarte fin 1 bulb de fenicul, apoi se răstoarnă într-un castron cu apă foarte rece. Se lasă în apă cam 20 de minute pentru ca feniculul să devină crocant. […]

Aperitiv_cu_surimi

Aperitiv cu surimi

Aperitiv cu surimi din: aluat, surimi, galbenus, paprika, rosii, salata, maioneza. Ingrediente: 1 pachet aluat congelat 16 batoane de surimi 1 galbenuş de ou pentru uns paprika roşii salata verde maioneză   Mod de preparare: Lasă, cam 10 minute, aluatul la dezgheţat ca să îl poti manevra. Preîncălzeşte cuptorul la 180 ° C. Derulează aluatul […]

Placinta cu hamsii

Placinta cu hamsii

Placinta cu hamsii din: malai, chilli, ulei, sare, piper, usturoi, otet. Ingrediente: 6 linguri cu mălai 1 lingunţă cu chili ulei sare piper Pentru mujdei: 6 căţei de usturoi 3 linguri cu ulei 1 lingunţă cu oţet   Mod de preparare: Curăţă peştii şi să se zvânte. Amestecă mălaiul cu sare, piper şi chili. Tavăleşte […]

Ton cu spanac si masline

Ton cu spanac si masline

Ton cu spanac si masline din: conserva de ton, ulei de masline, masline, ciabatta, rosie, spanac. Mod de preparare: Se amestecă tonul dintr-o conservă, scurs, cu 4 măsline negre tocate şi se asezonează bine. Se umple o chiflă ciabatta cu tonul, 1 roşie tăiată felii şi 1 mână de frunze tinere de spanac; se stropeşte cu […]

Salata de ton si fasole alba

Salata de ton si fasole alba

Salata de ton si fasole alba din: fasole, ceapa, usturoi, rosii, spanac, rucola, conserva de ton, lamaie, ulei. Mod de preparare: Se amestecă 200g de fasole albă din conservă, 1/2 ceapă roşie tocată, 1 căţel de usturoi strivit, 1 mână de roşii cherry, 100g de spanac tânăr şi 50g de rucola. Se adaugă 200g de […]

Tarta_pescareasca_cu_hamsii

Tarta pescareasca cu hamsii

Tarta pescareasca cu hamsii din: hamsii, smantana, cas, oua, faina, unt, nucsoara, lamaie, sare. Ingrediente: 300 g hamsii 200 g smântână 200 g caş 3 ouă 1 linguriţă cu coajă rasă de lămâie pătrunjel Pentru aluat: 300 g făină gălbenuş 100 g caş 100 g unt 2 linguri cu smântână nucşoară sare   Mod de […]

Tarte cu avocado

Avocado cu hamsii

Avocado cu hamsii din: hamsii, avocado, faina, sare, nucsoara, ulei, smantana, mustar, piper. Ingrediente: 150 g hamsii 1 avocado 2 linguri cu făină nucşoară sare Pentru sos: 2 gălbenuşuri 200 ml ulei 100 g smântână mai grasă 1 linguriţă cu muştar 2 linguriţe cu zeamă de lamaie sare  piper alb   Mod de preparare: Freacă […]

Salata cu somon, capsuni si fenicul

Salata cu somon, capsuni si fenicul

Salata cu somon, capsuni si fenicul din: somon afumat, fenicul, rucola, capsuni, ulei de masline, otet, mustar cu boabe, miere. Ingrediente: 200g de somon afumat, rupt în fâşii 1 bulb mare de fenicul, curăţat, cu mijlocul înlăturat, tăiat pe jumătate, apoi feliat fin 50g de rucola 200g de căpşuni, curăţate şi tăiate pe jumătate Pentru […]

Somon_in_hartie

Somon in hartie

Somon in hartie din: somon, lamaie, marar, ceapa, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 2 fileuri de somon 2 felii de lămâie câteva crenguţe de mărar 3-4 cepe verzi, feliate ulei de măsline sare şi piper negru măcinat   Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Taie 2 pătrate din hârtie de copt şi pune fileurile în mijlocul […]

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • retete peste florii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.