Avocado cu hamsii

Printeaza

Avocado cu hamsii din: hamsii, avocado, faina, sare, nucsoara, ulei, smantana, mustar, piper.

Ingrediente:Avocado cu hamsii

  • 150 g hamsii
  • 1 avocado
  • 2 linguri cu făină
  • nucşoară
  • sare

Pentru sos:

  • 2 gălbenuşuri
  • 200 ml ulei
  • 100 g smântână mai grasă
  • 1 linguriţă cu muştar
  • 2 linguriţe cu zeamă de lamaie
  • sare
  •  piper alb

 

Mod de preparare:

Freacă gălbenuşurile cu muştarul. Toarnă treptat uleiut şi zeama de lămâie. La final, adaugă smântâna şi lasă la rece 30 de minute.

Tăvăleşte prin făină peştii curăţaţi şi uscaţi şi rumeneşte-i în baie de ulei. Crestează avocado pe jumătate, pe lungime, şi îndepărtează samburele.

Repartizează uniform peştii peste jumătăţile de avocado şi serveşte cu sosul de maioneză.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.