Zara moata

Printeaza

Zara moata

Ingrediente:Zara moata

  • 1 ceapă
  • ceva albitură
  • 1 kg cartofi
  • 1 morcov
  • 1 litru zer de smântână (ce rămâne după ce se scoate untul din smân­tână), sare, piper, paprică

 

Mod de preparare:

Se toacă zarzavatul, se pune la fiert, 30 de minute, în puţină apă, cât să-1 acopere.

Cartofii se curăţă, se taie cubuleţe şi se pun şi ei la fiert, vreo 20 de minute, cu 1 linguriţă de paprică La sfârşit se pune zerul, se potriveşte de sare şi piper şi se lasă să dea în nişte clocote, vreo 10 minute.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Este bun. Nu am mai gatit pana acum. Banuiesc ca este o mancare traditionala romaneasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.