Vită la tigaie cu ardei gras

Printeaza

Vită la tigaie cu ardei gras din: pulpa de vita, fasole verde, ardei grasi, ceapa, usturoi, ulei de rapita, sare, piper.

Ingrediente:Vita_la_tigaie_cu_ardei gras

  • 500 g pulpa de vita
  • 300 g fasole verde
  • 4 ardei grasi rosii
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de rapita
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea de vită se curăţă de zgârciuri şi se taie fâşii. Se pregătesc legumele. Se taie jumătăţi fasolea verde; se taie cuburi ardeiul gras, ceapa şi usturoiul. 2 Se încinge uleiul într-o tigaie. Se prăjeşte carnea la foc iute. Se scoate din tigaie şi se condimentează; se pune deoparte.

Se prăjesc într-o tigaie cea­pa, usturoiul şi ardeiul cca 10 min., ameste­când. între timp se pune fasolea verde la fiert în apă clocotită cu saire; se fierbe 6-8 min. Se trece prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Se adaugă în tigaie şi se lasă să fiarbă puţin la foc moale; se condimentează.

Se adaugă din nou carnea şi se amestecă; se încălzesc puţin împreună.

Vită la tigaie cu ardei gras

Vita_la_tigaie_cu_ardei gras

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. ASta am mancat si eu si e foarte buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.