Vita cu germeni de fasole si spanac

Printeaza

Vita cu germeni de fasole si spanac din: sos de soia, miere, malai, ulei, carne de vita, usturoi, ardei iute, ceapa verde, germeni de fasole, spanac, seminte de susan, orez.

 

Ingrediente:

  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura de miere
  • 2 lingurite de malai, amestecat cu 2 linguri de apa pentru a forma o pasta
  • 1 linguri de ulei
  • 300 g carne de vita, feliata subtire
  • 1 catel de usturoi, feliat subtire
  • 1 ardei iute rosu, tocat fin
  • 3 cepe verzi, feliate in bucati mici
  • 300 g germeni de fasole
  • 100 g spanac tanar
  • 1 mana seminte de susan, prajite
  • orez fiert, pentru servit

 

Mod de preparare:

Intr-un bol mic, amestecă sosul de soia cu mierea şi cu pasta de mălai, încinge uleiul într-un wok sau o tigaie mare.

Asezonează carnea şi prăjeşte-o în tranşe, apoi transfer-o pe o farfurie şi acoper-o cu folie de aluminiu pentru a o păstra caldă.

Căleşte usturoiul şi ardeiul iute, apoi adaugă ceapa verde şi germenii de fasole şi prăjeşte totul 2 minute.

Pune carnea înapoi în wok, adaugă spanacul şi sosul. Mai lasă totul pe foc 2-3 minute, până când spanacul se înmoaie.

Serveşte mâncarea presărată cu seminţele de susan şi alături de orez fiert, dacă preferi.

Vita cu germeni de fasole si spanac

Vita_cu_germeni_de_fasole_si_spanac

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.