Vinete cu spanac

Printeaza

Vinete cu spanac din: vinete, spanac, ulei, cascaval, sare.

Ingrediente:Vinete_cu_spanac

  • 3 vinete
  • un kg spanac congelat
  • 2 linguri ulei
  • 200 g cascaval ras
  • sare

 

Mod de preparare:

Vinetele se taie felii pe lung şi se presară cu sare. Se lasă cel puţin 15 minute să se scurgă bine de sucul toxic.

Spanacul se pune congelat în apă clocotită si se lasă 3 minute, apoi se scurge foarte bine. Vinetele se şterg de apa pe care şi-o lasă si apoi se ameste­că bine cu uleiul.

Intr-un vas de cuptor se aşază alternativ un strat de felii de vinete, caşcaval si spanac. Ultimul strat trebuie să fie de cascaval. Se da la cuptor pentru 20 de minute.

Vinete cu spanac

Vinete_cu_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.