Vinete cu pui si mozzarella

Printeaza

Vinete cu pui si mozzarella din: vinete, piept de pui, rosii, usturoi, ceapa, parmezan, mozzarella, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Vinete_cu_pui_si_mozzarella

• 2 vinete mari
• 1 piept de pui
• 4 roşii
• 2 căţei de usturoi
• 1/2 ceapă
• 2 linguri de parmezan ras
• 150 g mozzarella
• 100 ml ulei
• sare
• piper

 

Mod de preparare:

Taie vinetele în felii până la coadă, fără s-o îndepărtezi. Sărează-le şi ţine-le o oră acoperite cu un prosop de bucătărie.

Inăbuşă-le sub capac în jumătate din cantitatea de ulei, până se pătrund. Separat, toacă mărunt ceapa şi usturoiul şi căleşte-le în cealaltă jumătate de ulei.

Adaugă pieptul de pui tăiat în bucăţi mici, apoi roşiile decojite şi mărunţite. Potriveşte de sare şi piper şi lasă la foc mic să scadă.

Aşază vinetele într-o tavă ter-morezistentă şi pune între felii amestecul de pui şi roşii. Strecoară printre ele câteva fâşii de mozzarella. Presară parmezan şi dă la cuptor 30 de minute.

Garniseşte cu verdeaţă.

Vinete cu pui si mozzarella

Vinete_cu_pui_si_mozzarella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.