Tuslama cu uger cu garnitura de sote de legume

Printeaza

 Tuslama cu uger cu garnitura de sote de legume

Ingrediente:Tuslama cu uger cu garnitura de sote de legume

  • 800 g uger de vacă
  • 1 picior de vită
  • sare
  • piper boabe
  • 1 ceapă
  • 1 1/2 lingură de făină
  • 2 ouă
  • ulei pentru prăjit
  • 1 ciolan de porc
  • 50 g usturoi

 

Mod de preparare:

Ugerul şi piciorul se fierb în apă cu sare, piper boabe şi o ceapă. Cînd sînt gata fierte se scot ugerul şi piciorul şi, cînd s-au răcit, ugerul se taie în pătrate şi carnea de pe picior în bucăţi.

Zeama în care a fiert ugerul se strecoară şi se amstecă cu făina şi cu 2 gălbenuşuri.

Atat ugerul, cît şi carnea de pe picior se mai fierb la foc domol circa 30 minute.

Se serveşte cu mujdei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.